dijous, 27 d’octubre del 2016

Versos de tardor









Jo sóc aquesta hac del meu nom,
invisible, intangible, inaudible,
ornamental i prescindible, 
però absolutament rellevant. 











Molt important: els qui us vulgueu quedar a dinar (10 euros), si us plau, digueu-nos-ho com més aviat millor; moltes gràcies.  




dijous, 6 d’octubre del 2016

Versos de tardor









Aquest acte, no cal dir-ho, és per a tothom, però també voldríem, i amb molta il·lusió ho desitjo, que fos una bona ocasió perquè tots els blogaires ens poguéssim tornar a trobar. 

Hi podreu llegir, si us ve de gust, qualsevol poema que li vulgueu dedicar a l'Helena Bonals, ja sigui d'ella, propi vostre o d'algú altre. Sempre, això sí, amb la voluntat de passar una bona estona. 

Com que sabem que també serem una bona colla, i per facilitar encara més les coses, hem demanat que ens portessin el dinar a la biblioteca mateix (plaça Vella, núm. 6) i que ens ajustessin el preu com més millor (10 euros i prou, valdrà) i que el contingut de l'àpat no fos gens esquifit. 

L'acompanyament musical serà a càrrec  dels acordionistes de la Vall del Ges, que interpretaran, com ja deveu suposar, un magnífic repertori de peces tradicionals. 

La presentació i la coordinació de l'acte serà de l'Oriol Capdevila, un excel·lent i conegudíssim periodista de la vila de Torelló.  

Amb aquesta perspectiva tan agradable, solament ens resta demanar que ens feu arribar, a la meva adreça o bé a la de l'Helena, la confirmació de la vostra assistència a l'acte i que ens indiqueu alhora el nombre de persones que voldreu dinar. Si pot ser, abans del dia 28 d'octubre. 

El meu correu electrònic és aquest: jordidorcadorca@hotmail.com 
I el de l'Helena, aquest: helenabonals@gmail.com

Moltes gràcies. 

I fins aviat!